| Achillea Millefolium | Ekstrakt fra røllike | Sårhelende, betændelseshæmmende |
| Alcohol | Udvundet fra sukkerroer | Disinficerende og naturligt konserverende |
| Algae | Ekstrakt fra havalge | Fugtighedsgivende, antibakteriel |
| Allantoin | Udvundet af barken fra hestekastanie | Sårhelende og blødgørende |
| Aloe Barbadensis, Gel | Frisk gel fra aloe vera planten | Fugtighedsgivende, kølende og hudberoligende |
| Aloe Barbadensis, Oil | Udtræk fra aloe vera planten i sojaolie. (Ikke gen-manipuleret) |
Fugtighedsgivende, hudberoligende og ekstremt hudplejende |
| Althea Officinalis | Ekstrakt fra althea planten | Beroligende og blødgørende |
| Ammonium Lauryl Sulfate | Tenside udvundet fra kokosolie | Mild vaskeaktiv substans, som virker rensende |
| Anatto | Ekstrakt af hele anattofrø i olivenolie | Let rødligt, naturligt farvestof |
| Aqua | Demineraliseret, renset vand | Naturlig base i alle produkter |
| Arnica Montana | Udtræk fra arnika blomsten (guldblomme) | Betændelseshæmmende, sårhelende og hudberoligende |
| Aroma | Naturlig aroma fra frugter og krydderurter | Giver naturlig og behagelig smag og duft |
| Ascorbic Acid | Vitamin fra planteolier | Naturligt anti-oxidant |
| Bambusa Arundinacea | Slibende partikler udvundet fra bambus | Let slibende. Fjerner skånsomt døde hudceller og gør huden blød og glat |
| Behenyl Beeswax | Blanding af bivoks og kokos olie | Naturlig konsistensgiver i emulsioner |
| Betaglucan | Udvundet fra gær | Virker cellebeskyttende og hudforstærkende |
| Beta Vulgaris | Ekstrakt fra rødbede | Rødt, naturligt farvestof |
| Biotin | Naturligt vitamin | Beskytter hårstrukturen mod spaltning |
| Bisabolol | Aktivt virkestof fra kamille | Betændelseshæmmende og blødgørende |
| Brassica Campestris Aleurites | Olieblanding udvundet fra raps og frø fra et kinesisk træ | Forlænger holdbarheden i lipgloss glansen |
| Brassica Campestris Sterols | Naturligt aktiv bestandel fra planter, udvundet fra raps | Fugtighedsgivende effekt, blødgør huden |
| Butyrospermum Parkii (sheasmør) | Udvundet af pressede sheanødder | Naturlig UV-beskyttelse. Gør huden glat og blød |
| Calcium Carbonate | Mineralsk oprindelse | Slibemiddel i tandpasta |
| Calcium Sodium Boroselicate | Naturligt mineral | Farvestof |
| Calendula Officinalis, Extract | Ekstrakt fra morgenfruens blomster | Afbalancerende, let betændelseshæmmende, sårhelende |
| Calendula Officinalis, Oil | Ekstrakt fra morgenfruens blomster i olivenolie | Afbalancerende, let betændelseshæmmende, sårhelende |
| Camelia Sinensis, Leaf Extract | Ekstrakt fra te blade | Hudberoligende og betændelseshæmmende |
| Candelilla Cera, Candelilla Wax | Voks udvundet fra en mexikansk busk | Giver en delikat, blød konsistens |
| Canola | Planteolie, kultiveret fra raps olie | Hudberoligende, betændelseshæmmende og beskyttende |
| Caprylic / Capris Triglyceride | Udvundet fra naturlige fedtsyrer (kokos olie) og vegetabilsk glyceride | Naturligt oliegrundlag i emulsion |
| Carica Papaya Extract | Ekstrakt fra papaya blade | Rig på frie aminosyrer og enzymer. Forfrisker og stimulerer huden |
| Carthamus Tinctorius | Planteolie udvundet fra koldpresset farvetidsel | Efterlader en behagelig, mat følelse på huden og reducerer fugtighedstab |
| Carvone | Udvundet fra krusemynteolie | Frisk aroma i tandpasta med neutral påvirkning under hømopatisk behandling. Påviker ikke hømopatisk medicin |
| Cellulose | Fiber fra bambus | Forbedrer konsistensen af emulsioner. Giver en behagelig hudfølelse |
| Centaurea Cyanus | Ekstrakt fra kornblomst | Skånsom rensende med skælfjernende effekt |
| Cera Alba, Beeswax | Voks produceret af honning bier | Plejer og beskytter især følsom hud |
| Ceramide 3 | Hudlignende lipider fra sojabønne olie. (Ikke gen-manipuleret) |
Vegetabilsk råstof, som der forekommer 40% af i de øverste hudlag. Ceramider øger væsenligt hudens optagelse af fugt |
| Cetearyl Alcohol | Bestandele fra naturlig voks | Stabiliserer og giver naturlig konsistens |
| Cetyl Ricinoleate | Kombination af naturlige fedtsyrer (kokos olie) og sukker | Stabiliserer og giver naturlig hudplejende konsistens |
| Chamomilla Recutita | Ekstrakt fra kamille blomst | Har en hudberoligende effekt |
| Chitosan | Udvundet af kitinskaller | Giver hår en flot glans og modvirker spaltning |
| Chondrus Crispus (Carrageenan) | Røde havalger | Naturlig konsistensgiver |
| Citric Acid | Naturlige, milde frugtsyrer | Regulerer hudens fugtighedsindhold og virker opstrammende |
| Citrus Aurantium Amara, Water | Ekstrakt fra appelsin blomster | Hudforfinende, varm blomster duft |
| Citrus Aurantium Amara, Oil | Naturlige æteriske olier fra appelsinskræl | Frisk, naturlig duftgiver |
| CI 75470 | Udvundet af tørret kochenille | Naturlig mildt rødt farvestof |
| CI 75810 | Udvundet fra brændenælde | Naturlig grøn farve |
| CI 77007 | Naturligt mineral | Naturligt blåt pigment |
| CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77510, CI 77941 | Kombinationer af jern og ilt | Naturlige farver: Gul, rød, rødbrun, brun og sort |
| CI77510 | Naturlig jernoxid | Blå farve |
| CI 77742 | Mineralsk komponent | Lyserøde og gule farvekrystaller |
| CI 77163, CI 77288 | Kombinationer af jern og ilt | Naturlige grøn farve |
| Cocamidopropyl Betaine | Mild tenside, kombination af naturlige fedtsyrer (kokos olie) og et råmateriale fra sukkerroe | Vaskeaktivt stof |
| Coco Glucoside | Mild tenside fra naturlige fedtsyrer og sukker | Vaskeaktivt stof |
| Coco Glucoside Glycol Distearate | Glinsende perleglans på basis af naturlige fedtsyrer | Glanseffekt i shower gel og shampoo |
| Coco Glycerides | Naturlig komponent af kokos olie | Naturlig olie base i emulsioner |
| Coconut Acid | Plante fedtsyrer fra kokosnød | Giver naturlig konsistens |
| Commiphora Myrrha | Ekstrakt fra myrra blade | Antikateriel, beskytter den sunde mundflora |
| Curcuma Zedoaria | Naturlige æteriske olier fra ceder | Skovduft, virker insektafvisende |
| Cymbopogen Flexuosus | Naturlige æteriske olier fra citrongræs | Mild, frisk duft |
| Daucus Carota | Ekstrakt fra gulerødder i vegetabilsk olie | Blødgør huden med pro-vitamin A og giver en let tone |
| Dipotassium Glycrrhizinat | Ekstrakt fra lakridsrod | Lindrer irritation og allergi og er betændelseshæmmende |
| Enchinacea Purpurea | Ekstrakt fra blomster og blade fra pupur solhat | Betændelseshæmmende, hudbestkyttende |
| Elais Guineesis | Vegetabilsk fedt fra kokosnød | Giver naturlig konsistens i emulsioner |
| Equisetum Arvense | Ekstrakt fra padderokke | Blødgørende, absorberer overskydende hudfedt på grund af det høje indhold af kiselsyre |
| Essential Oils | Naturlige æteriske olier | Duftgiver |
| Euphrasia Officinalis | Udtræk fra planten øjentrøst | Lindrer irritation og modvirker hævelser |
| Galactoarabinan | Udvundet fra lærketræ | Vegetabilsk gele materiale |
| Ginkgo Biloba | Ekstrakt fra bladene af ginkgo træet | Fremmer cirkulation og støtter hudens cellefornyelse |
| Glucose Glutamate | Kombination af sukker og aminosyrer | Fugtighedsgivende, danner en beskyttende "film" på hud og hår |
| Glycerin | Findes i naturligt vegetabilsk fedt | Øger hudens fugt og glødgør |
| Glyceryl Caprylate | Flerholdigt alkohol tilsat caprylsyre fra palmeolie/kokosolie | Aktivt ingrediens i deodoranter |
| Glyceryl Oleate | Flerholdigt alkohol tilsat vegetabilsk oliesyre | Naturlig emulgator |
| Glycine Soja | Let vegetabilsk olie udvundet fra sojabønne (ikke gen-manipuleret) |
Oliebase, som let absorberes af huden |
| Glyseryl Sterate Citrate | Udvundet fra sojabønner (ikke gen-manipuleret) |
Absorberes let af huden. Fugtgiver. |
| Glycyrrhiza Glabra | Ekstrakt fra lakridsrod | Betændelseshæmmende, lindre irritation |
| Hamamelis Virginiana, Water | Essens fra troldnød blomster | Betændelseshæmmende, hudberoligende og sammentrækkende |
| Helianthus Annuus | Udvundet fra pressede solsikke kerner | Gør huden blød og smidig |
| Hippophae Rhamnoides | Orange-rød aktiv olie fra frugten af havtorn | Lindre hudirritation, afbalancerer huden og beskytter hud som er følsom overfor irritation |
| Hydrated Silica | Mineral | Rensende partikler i tandpasta og i peeling cremer |
| Hydrogenated Castor Oil | Udvundet fra hydreret amerikansk olie | Giver naturlig konsistens |
| Hydrogenated Lecithin | Udvundet fra sojabønne olie (ikke gen-manipuleret) | Glattende virkning på hud og rynker |
| Hydrogenated Palm Glycerides | Udvundet fra kokosnød olie | Giver naturlig konsistens i emulsioner |
| Hydrolyzed Wheat Protein | Ekstrakt fra hvede | Styrker hårstrukturen og er fugtighedsgivende |
| Hydroxypropyl Guar | Malede frø fra indisk træ | Forstærker hårstrukturen, fremmer elasticiteten og gør håret lettere at frisere |
| Hypericum Perforatum | Ekstrakt fra prikbladet perikon i oliven olie | Hudberoligende |
| Lac | Naturligt ingrediens udvundet fra mælk | Forfriskende, sammentrækkende og beskytter hudens naturlige syrelag |
| Lanolin | Renset uldfedt | Hudvenlig emulgator som giver naturlig konsistens |
| Lanolin Alcohol | Naturlig komponent fra uldfedt | Stabilisator i emulsioner |
| Lauroyl Lysine | Forbindelse mellem naturlig fedtsyre (kokosolie) og en aminosyre (planteolie) | Gør læber bløde og glatte |
| Lauroyl Sarcosine | Mild tenside, som er en kombination af naturlige fedtsyrer fra kokosnød og vegetabilsk sarkosin | Vaskeaktiv substans |
| Lauryl Glucoside | Mild tenside, som er en forbindelse mellem den naturlige glutaminsyre og naturlig kokosfedsyre | Vaskeaktiv substans |
| Lavandula Augustifolia | Ekstrakt fra friske lavendel blomster | Hudberoligende og let antiseptisk |
| Lecithin | Udvundet fra sojabønne olie (ikke gen-manipuleret) | Fremmer hudens optagelse af andre plejestoffer |
| Lithothamnium Calcareum | Malede kalk alger | Fjerner døde hudceller ved blid massage og giver en blød og ren hud |
| Macadamia Ternifolia | Udvundet fra macadamianødder | Trækker hurtigt ind i huden og er meget plejende |
| Magnesium Sulfate | Mineralsk salt | Fugtighedsgivende. Understøtter fugtbalancen |
| Malva Sylvestris | Ekstrakt fra malvie | Lindrer irritation, let sammentrækkende |
| Magifera Indica | Plantefedt udvundet fra mangosmør | Plejer og beskytter huden med en tynd hinde |
| Maris Sal | Havsalt | Holder tænder og tandkød sundt og friskt |
| Mel | Honning | Fugtighedsgivende |
| Melaleuca Alternifolia, Tea Tree Oil |
Destillat fra Tea Tree | Antispetisk, antibakteriel, forebygger skæl |
| Melaleuca Alternifoliax, Tea Tree Water |
Naturlig æterisk olie | Antiseptisk, betændelseshæmmende |
| Melia Azadirachta | Ekstrakt fra neem træets bark og blade | Antibakteriel. God mod skæl |
| Melissa Officinalis, Water | Udvundet fra destilleret citronmelisse | Virker forfriskende og opkvikkende |
| Mentha Piperita, Water | Ekstrakt fra pebermynteplanten | Forfriskende, kølende og hudrensende |
| Mica | Bjergmineral | Giver perleglans |
| Myrtus Cummunis | Udvundet af destillerede blade fra myrte | Virker rensende og stimulerende på huden |
| Nasturtium Officinalis | Ekstrakt fra brøndkarse | Fugtgivende, lindrer irritation |
| Oenothera Biennis | Udvundet af frøene fra blomsten kæmpe natlys | Støtter vigtige hudfunktioner. Anbefales til tør samt sart hud |
| Olea Europaea, Oil | Koldpressede hele oliven | Virker plejende og beskyttende på huden |
| Olea Europaea, Powder | Malede, afrundede stykker af olivenkerner | Fjerner døde hudceller ved let massage og giver en blød og ren hud |
| Orbignya Oleifera/Babassu oil | Udvundet fra en speciel kokosfrugt | En let olie som ikke danner urenheder. Plejer især blandingshud, da olien har en utrolig evne til at trække ind i huden og det ikke er en komedogen olie. Selv ved længere tids brug fortsætter den med at fjerne hudorme og urenheder i huden. |
| Oryzanol | Udvundet fra riskimsolie | Naturlig UV-A beskyttelse og naturlig anti-oxidant |
| Palmitic Acid | Naturlig fedtsyre udvundet fra kokosnød | Giver naturlig konsistens |
| Panthenol | Pro Vitamin | Multiaktivt virkemiddel: fugtighedsgivende og beskytter mod hudirritation |
| Parfum | Naturlige æteriske olier | Duftgiver |
| Passiflora Incarnata Seed Oil | Olie fra passionsblomst. Højt indhold af linolensyre | Aktiverer hudens fugtighedsindhold |
| Persea Gratissima, Avocado Oil | Udvundet gennem presning af avocadefrugter | Beskytter huden mod fugtighedstab gennem sit høje indhold af vitamin A, D, E og 85% livsvigtige fedtsyrer samtidig med at det holder huden i naturlig balance |
| Persea Gratissima, Avocado Powder | Malede, afrundede stykker af avocadokerne | Let slibende. Fjerner døde hudceller og gør huden blød og glat |
| Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate | Består af glycerin og naturlige fedtsyrer fra kokosnød | Hudvenlig emulgator |
| Polyglyceryl-3 Palmitate | Består af glycerin og naturlige fedtsyrer fra kokosnød | Hudvenlig emulgator |
| Propolis Cera Extract | Udvundet af bivoks | Betændelseshæmmende og antibakteriel |
| Prunus Armeniaca, Extract | Ekstrakt fra tørrede aprikoser | Fugtighedsgivende |
| Prunus Armeniaca, Oil | Udvundet af aprikoskerner | Indholdet af naturlige enzymer virker hudglattende og opstrammende |
| Prunus Armeniaca, Powder | Malede, afrundede stykker af aprikoskerner | Let slibende. Fjerner døde hudceller og gør huden blød og glat |
| Prunus Dulcis, Extract | Protein udvundet af mandelkerne | Plejer hud og hår med en beskyttende fin hinde |
| Prunus Dulcis, Oil | Olie fra mandelkerne | Mild olie til sart hud |
| Prunus Persica | Olie fra malede og pressede fersken kerner | Forfiner huden, virker afslappende og giver huden en blid fremtoning |
| Rhus Succedanea, Fruit Wax | Plejende voks udvundet af frugterne fra prydplanter | Giver naturlig konsistens i eyeliner |
| Ribes Nigrum | Udvundet af pressede solbærfrø | Har højt indhold af linolensyre, forebygger hudskader og beskytter mod ekstrem tør hud |
| Ricinus Communis | Udvundet fra oliepalmens frø | Tykflydende olie som benyttes i farvet kosmetik |
| Rosa Moschata Oil | Udvundet fra vild rosens frø | Blødgør huden, virker cellefornyende i emulgeringer og i tenside produkter |
| Rosa Damascena, Rose Water | Essens udvundet fra rosens kronblade | Hudberoligende og let sammentrækkende |
| Rosmarinus Officinalis | Essens udvundet fra rosmarin | Frisker, stimulerer og opliver huden |
| Salix Alba | Ekstrakt af barken fra hvid pil (sølvpil) | Antiseptisk, sårhelende og har en regulerende effekt på hovedbundens fedtproduktion |
| Salvia Officinalis | Essens af salvie blade | Opfriskende, rensede og betændelseshæmmende |
| Shorea Stenoptera, Shorea smør | Udvundet af frugtkerner fra et indisk træ | Blødgør og beskytter huden med en fin hinde |
| Silk (Serica) | Udvundet fra silke | Blødgør huden |
| Simmondsia Chinensis Seed Extract | Ekstrakt fra jojoba frø | Intensiv fugtighedsgiver. Plejende for hud og hår |
| Simmondsia Chinensis Seed Oil | Pressede jojoba frø | Værdifulde planteolier med stærk plejende effekt |
| Simmondsia Chinensis Seed Wax | Pressede jojoba frø | Giver konsistens |
| Simmondsia Chinensis Wax | Voksperler udvundet fra jojoba olie | Bløde, let slibende |
| Sodium Cocoyl Glutamate | Mild tenside, kombination af glutamicsyre og naturlig fedtsyre fra kokosnød | Vaske aktiv substans |
| Sodium Hyaluronate | Fugtgivende faktor | Optimalt fugtighedsgivende |
| Sodium Lactat | Aktivt stof fra mælk | Fungerer som et fugtighedsdepot på grund af saltet fra mælkesyren |
| Sodium Lauryl Sulfoacetate | Mild tenside, kombination af natrium og vegetabilsk laurinsyre udvundet fra kokosnødolie | Vaske aktiv substans |
| Sodium PCA | Udvundet fra glutaminsyre (kommer fra sukkerrør) | Rig på natriumsalt, som også forekommer i huden. Fremmer hudens smidighed og virker fugtgivende |
| Sorbitol | Sukker udvundet fra majsstivelse | I cremer fungerer det som en naturlig fugtgivende faktor |
| Spirulina Maxima | Renset og filtreret blåalge | Betændelseshæmmende, fugtighedsgivende, mod urenheder i huden |
| Squalane | Udvundet fra oliven olie | Giver emulgeringer en meget let fordeling, trækker let ind i huden og blødgør |
| Steramidopropyl- Dimethylamine | Naturlig balsam | Forbedrer hårstrukturen |
| Stearic Acid | Naturlig fedtsyre udvundet fra kokosnød olie | Naturlig konsistensgiver |
| Sucrose Laurate | Mild tenside udvundet af sukker og laurinsyre (fra kokosnød olie) | Vaske aktiv substans |
| Talc | Naturligt mineral | Basis for pudder i farvet kosmetik |
| Tilia Cordata | Ekstrakt fra lindeblomster | Stimulerende, afbalancerende og blødgørende effekt på huden |
| Titanium Dioxide CI 77891 | Naturligt mineral | UV-beskyttelse, hvidt pigment |
| Tocopherol/ Tocopheryl Acetate | Vitamin udvundet fra planteolier | Naturligt anxioxidant, fanger de frie radikaler og modvirker derfor tidlig ældring af huden |
| Tricaprylin | Vegetabilsk olie komponent, kombination af naturlig fedtsyre og glycerin | Naturligt oliegrundlag i emulgeringer |
| Triticum Vulgare, Eheat Germ Extract | Ekstrakt af hvedekim | Plejer og beskytter håret |
| Triticum Vulgare, Wheat Germ Oil | Udvundet af hvedekim | Plejer huden med et stort indhold af naturlige fedtsyrer og E-vitamin |
| Urtica Dioica | Ekstrakt af blade og stilke fra brændenælder | Stort indhold af kiselsyre giver håret volume og stabilitet |
| Xanthan Gum | Naturlig tyk gele produceret af mikroorganismer | Naturlig stabilisator, som er fødevaregodkendt |
| Xylitol | Udvundet fra træ | Naturligt sødemiddel i tandpasta |
| Zink Lactate | Zinksalt fra mælkesyre | Antiseptisk, fremmer sårheling |
| Zink Oxide | Mineral | Sårhelende effekt i cremer til børn |
| Zink Ricinoleate | Zink salt | Deodorantgivende ingrediens |